WHFRP

Forumpje voor de campagne van Frank
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Rachna - Brief aan moeder 3

Go down 
AuthorMessage
Rachna

avatar

Number of posts : 5
Registration date : 2006-11-11

PostSubject: Rachna - Brief aan moeder 3   Tue Sep 15, 2015 9:18 pm

Liefste moeder,

Het is alweer enige manen geleden dat ik u schreef. Ondertussen ben ik een volleerd Ranald initiate en word ik binnenkort tot priest gewijd. Ongelooflijk hoe snel dit is gegaan, en vooral hoezeer ik het gevoel heb dat ik hiervoor in de wieg ben gelegd.

Ik kom ook meer en meer in contact met andere Ranald-aanhangers. Velen zijn kooplui die in ruil voor de zegen van Ranald een tiende van hun inkomsten aan onze God geven. Eén van hen kende ik van vroeger. Het was één van die vreemde lui waarmee ik in Delberz al die avonturen beleefde. Hij heeft het toch verder geschopt dan ik op basis van zijn toenmalige gedrag zou vermoeden, want hij blijkt nu een rijke baron en gildemeester te zijn.

Hij herkende mij ook meteen, en toen we even alleen waren, vroeg hij me of ik voor hem “discreet” informatie wou inwinnen over andere handelaars. Ik ben dus binnenkort niet alleen priest van Ranald, maar ook nog eens handelsgezant voor één van de meest invloedrijke handelslui van het Empire.

Na mijn inwijding als priest ga ik naar Grimminhagen voor een geheime missie. Ik zal er u in mijn volgende brief over berichten.

Ik stuur mijn hartelijke groeten en kussen aan mijn geliefde zusters en broeders, en natuurlijk ook voor uzelve, mijn liefste moeder.

Uw toegenegen dochter,

Rachna
Back to top Go down
View user profile
 
Rachna - Brief aan moeder 3
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WHFRP :: Dramatis Personae :: Characters tweede campagne-
Jump to: