WHFRP

Forumpje voor de campagne van Frank
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 So it begins: brief van Ernst Beyer

Go down 
AuthorMessage
Whiskeyjack
Admin
avatar

Number of posts : 44
Registration date : 2006-11-11

PostSubject: So it begins: brief van Ernst Beyer   Thu Dec 21, 2006 1:48 pm

Waarde vrienden,

Ik wil jullie hierbij nogmaals mijn dankbaarheid betuigen voor jullie heldhaftige redding van Delberz. Zonder jullie optreden was de demon zonder enige twijfel de ondergang van onze geliefde stad geworden. Als extra blijk van waardering wil ik jullie nu graag een job aanbieden. Voor de heropbouw van de Eastern League Guild heb ik dringend nood aan betrouwbare en doortastende medewerkers. Nu ik zelf Hoofd van de Gilde ben geworden, zal ik jullie uiteraard rijkelijk kunnen belonen voor jullie geleverde inspanningen. Wie dat wil, zal op termijn zelfs kunnen doorgroeien binnen onze organisatie.

Qua opdracht denk ik concreet aan het volgende: Over drie weken beginnen ze in Eisenthal aan de oogst van de beroemde winterdruiven. Beroemd inderdaad, omdat ze verwerkt worden in de wereldvermaarde Eisenthaler Eiswein, een unicum in ons geliefde Empire. De handel in die wijn was één van de meest lucratieve activiteiten van wijlen Meester Manholt. Voor de verdere groei van de Eastern League is het van cruciaal belang dat we ook dit jaar weer grote hoeveelheden van deze wijn kunnen verkopen. Een monopolie zou natuurlijk prachtig zijn, maar dat is wellicht een beetje te hoog gegrepen.

Beste vrienden, ik zou deze erg belangrijke taak graag aan jullie toevertrouwen. Met jullie onderhandelingsvermogen en doorzicht zou het geen enkel probleem mogen zijn om een voor ons Gilde voordelig contract binnen te halen. En ook de beveiliging van het konvooi zou een kolfje naar jullie hand moeten zijn. Op langere termijn denk ik zelfs om op jullie een beroep te doen voor de oprichting van een bijhuis in Marienburg, maar ik wil graag eerst zien of jullie dit genre opdracht tot een goed einde kunnen voeren. Ik heb er het volste vertrouwen in!

Ik bied jullie 10 goudstukken per persoon indien jullie een voordelig contract binnenhalen, en een deelname in de winst achteraf. Ik hoop van ganser harte dat jullie deze opdracht aannemen, en kijk al uit naar jullie antwoord. Indien gewenst kunnen we het voorstel vanavond tijdens een uitgebreid diner verder bespreken.

Met hartelijke groet,

Ernst Beyer
Hoofd van de Eastern League Guild
Delberz
Back to top Go down
View user profile
 
So it begins: brief van Ernst Beyer
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Batman Begins 1/6 figure
» Free Jinny Beyer Patterns
» Dragon Jumbo - and so it begins !
» A Blood Bowl league begins
» Ornate Porcelain Cherub Vase

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WHFRP :: Scenario's eerste campagne :: Scenario 2-
Jump to: